Marsepein sinterklaas knutsel middag

DEZE WORKSHOP ZIT VOL: INSCHRIJVING NIET MEER MOGELIJK
Doen jullie weer mee met onze gezellige sinterklaas marsepeinmiddag?
Voor kinderen uit groep 1 t/m 8
13.30-14.30 uur workshop 1
14.30-15.30 uur workshop 2
Op woensdag 29 november 2017
Locatie het Reigersnest, Nachtegaal 1 Hoogkarspel.
Kosten zijn € 2,50 per persoon, inclusief consumpties.
Betaling graag contant en bij aanvang.

 

Nieuwe keyboards voor de muzieklessen

Muziekleraar Pieter Chattellon geeft via de Brede School al een aantal jaar muziekonderwijs op de Mr. Spigtschool en 't Kerspel. Dit seizoen kan ook 't Skitteljacht starten met muziekonderwijs. Pieter Chattellon is begonnen in 1983 via Muziekschool SOW en Gerard Boedijn als saxofoonleraar. Op dit moment geeft hij kinderen van zowel de onder als bovenbouw les onder schooltijd. In januari 2017 gaat Pieter verder met de wekelijkse lessen onder schooltijd op basisschool 't Skitteljacht. Verwacht het komende schooljaar leuke muzikale projecten onder schooltijd op 't Skitteljacht. Ook hebben we in 2017 geinvesteerd in nieuwe keyboard voor de muzieklessen van Pieter!

Kleuterdans / ADV op basisschool Kerspel en Skitteljacht

De Brede School programmeert ook onder schooltijd!

Docent Phyllis Kneefel van De Blauwe Schuit laat je lekker even uitleven en plezier hebben in de les. Je laat je fantasie op de loop en beweegt vanuit de danskriebel in je buik. Het is speels proeven van de stijlen klassiek, modern, jazz en de basiselementen van dans. De wereld en jezelf op de meest fantastische manieren ontdekken. De les is speciaal bedoeld voor jonge kinderen en is geheel aan hun leeftijd en behoeftes ingedeeld. De kinderen leren met anderen samen te werken, te ontdekken, zichzelf te uiten in beweging en proeven van de drie basis dansstijlen. ADV staat voor Algemene Dansante Vorming en is voor kinderen de leukste en veiligste manier om met dans en beweging in aanraking te komen. Je werkt naar een leuke eindpresentatie.

Voor wie: onderbouw van basisschool het Kerspel en het Skitteljacht

Wanneer: maandagochtend, start september en oktober 2017.

Kleding: gymschoenen en gemakkelijke kleding.

Striptekenen onder schooltijd

De Brede School progtrammeert onder schooltijd!

Voor de bovenbouw starten in oktober stripteken lessen op basisschool het Kerspel en 't Skitteljacht. In 5 weken ga je samen met striptekenaar Paul Stoel aan de slag om te leren striptekenen. Misschien schuilt er wel een echte striptekenaar in je!