Inschrijfformulier activiteiten

Op deze pagina kan het inschrijfformulier worden ingevuld voor de activiteiten van Brede School de Paraplu.Voor meer informatie over de activiteiten verwijzen wij naar ons activiteitenprogramma op deze website.

Maak een keuze in ons aanbod van activiteiten

Per kind vult u één inschrijfformulier in. Vink de activiteit(en) aan en vul daarna alle verplichte velden in. Eindig de inschrijving door te klikken op het veld: aanvraag versturen. U krijgt na het versturen van het inschrijfformulier een automatische bevestiging op uw e-mailadres. Uw kind staat daarna ingeschreven.

Wij genereren de inschrijvingen op basis van binnenkomst. Er zit enige tijd tussen het versturen en het verwerken van de ontvangen inschrijvingen. Het kan zijn dat u uw kind heeft ingeschreven voor een activiteit welke al vol is. Wij sturen u dan een e-mail bericht. Mochten er wijzigingen zijn in het programma zoals het vervallen of verschuiven van een activiteit vanwege te weinig aanmeldingen, dan ontvangt u van ons altijd een bericht. Met uw inschrijving gaat u akkoord met het gebruik en publicatie van de foto's voor intern gebruik Brede School de Paraplu en haar partners.

Persoonlijke informatie

Activiteiten Kosten Datum Ik doe mee
Naam deelnemer:*   
Geboortedatum:* - -
Adres:*   
Postcode:*   
Woonplaats:*   
Telefoon:*   
E mail adres:*   
Opmerkingen:
* = verplichte velden