Spelregels Brede School de Paraplu

  1. Inschrijven voor cursussen en activiteiten kunt u doen op onze website  via ons digitale inschrijfformulier welke u vind onderdebutton; inschrijfformulier. Deelnemen kan alleen als u of uw kind woonachtig is Hoogkarspel bent of is aangesloten bij een vande basisscholen of andere partners in Hoogkarspel.
  2. Inschrijven  kan tot maximaal één week voor aanvang van de activiteit. Wij schrijven in op volgorde van binnengekomen aanmeldingen. Wilt u er zeker van zijn dat u een plekje heeft? Dan adviseren wij u zo snel mogelijk in te schrijven. Als er een nieuw activiteitenprogramma uitkomt krijgt u deze digitaal toegestuurd als u uw e-mailadres achterlaat op het inschrijfformulier.
  3. Als u een reservering heeft gemaakt sturen wij u een e-mail met daarin bevestiging van uw inschrijving of de melding dat desbetreffende  activiteit al vol zit.
  4. Leest u de activiteit omschrijving goed door, er kan gevraagd worden een voorkeurstijd of andere gegevens  in te vullen bij het veld: opmerkingen op het inschrijfformulier.
  5. Kijk regelmatig op onze website voor extra informatie betreffende cursussen en wijzigingen in de activiteiten en cursusdata.
  6. Betaling van activiteiten geschiedt altijd contant en voor aanvang van de activiteit. De Brede School coördinator of lid van de werkgroep is aanwezig om de betalingen in ontvangst te nemen voordat de activiteit of les begint.
  7. Het is erg belangrijk dat de kinderen elke keer op tijd komen , op tijd opgehaald worden en zich afmelden als ze niet kunnen. Wanneer de kinderen te jong zijn om dit te kunnen, verwachten we dat u, als ouders/verzorgers, deze taak op u neemt. U kunt afmelden via ons e-mail adres welke te vinden is op de website onder de button; contact. Als een activiteit eerder afgelopen is dan op het programma staat aangegeven dan laten wij alleen de kinderen naar huis gaan die zelfstandig naar huis mogen lopen of fietsen. Voor de andere kinderen wordt er telefonisch  contact opgenomen met de ouders.
  8. Er vindt geen teruggave van het inschrijfgeld plaats! Als u een aanmelding annuleert of niet aanwezig bent zonder geldige reden, zijn wij genoodzaakt om de kosten voor de cursus en/ of activiteit in rekening te brengen.
  9. Deelname aan de Brede School activiteiten is op eigen risico. Brede school de Paraplu kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vernieling, beschadiging of vermissing van eigendommen van deelnemers of vrijwilligers tijdens activiteiten.